ʻO ka pī bean me ka moa -ʻo ka meaʻai

Eia kekahi,ʻo ka papa hoʻomaʻamaʻa me ka moa me ka moa he mea maʻalahi a mākaukau ia,ʻaʻole i loaʻa wale nā'ōpelu mai nā huaʻona, akā, he nui hoʻi nā pītini pūpū me ka moa - he puna maikaʻi no ka poʻe a pau e pili ana i kaʻai pono.

ʻO ka pī bean mai nā pī piʻi me ka moa

ʻO ka mea maʻalahi loa ke kukeʻana i ka pīni me ka moa i loko o kahi pālahalaha, no laila, eʻoi aku ka maikaʻi o kaʻaiʻana o ka pele i hoʻomākaukauʻia, e hoʻolapalapa nā pīni a hana i kaʻaila, aʻaʻoleʻoe e hoʻomau i ka hoʻomākaukau.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Ma hope o ka hoʻomehanaʻana i ke kīʻaha lehulehu, eʻoki mua i nā'āpana'alela i loko. Ke hoʻomaopopoʻia lākou, e hui me ka moa a hoʻomau i ka'ōhinu no 5 mau minuke. Ma hope o ka hopuʻia o ka moa, e hoʻounaʻia ke kāleka a me nā pī baʻa i ke pola. Ke hoʻohuiʻia nā meaʻai nui, pono wale nō e hoʻonui i ka ipu me nā meaʻala a hoʻokaho i nā mea a pau me ka'ōpala. I kēia manawa, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ke kikowaena i ka "Kiʻi" a kali i ka hōʻailona kani.

ʻOhu pū me ka moa e puhiʻia

Inā kohoʻoe i nā beana maloʻo ma ke kumu o ka moa, mai hoʻopoinaʻoe no ka waihoʻana i ka liʻiliʻi ma mua o 12 hola ma mua o ka hoʻomakaʻana o ka kuke.

ʻO ka mea kanu o kēiaʻano meaʻai e hoʻopili waleʻia ana e kahi duet o aniani a me zucchini, akā, hiki iāʻoe ke hōʻiliʻili i nā huaʻai i makemake, e like me ka wā a me ka satty makemake o ka mea hope loa.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Ma mua o ka hoʻomākaukauʻana i ka mīni soupena me ka moa, holoiʻia nā pī beʻa i hoʻokomoʻia a hoʻokomoʻia i loko o kahi'ōpū me ka moa wela wela. Ma hope o ka hoʻomākaukauʻana o nā pīni i ka lōʻihi loa, e hoʻouna muaʻia lākou i ke ahi e hoʻolapalapa no hoʻokahi hora. Ma hope o kekahi manawa, e hoʻomaka i nā'āpanaʻokiʻoki a me ka mīmoa moa. E kāhi i ka hulu i loko o ke kai, a laila kāpīpī i nā mea kanu. E hoʻokuʻu i ka'ōpala me ka paʻi mai nā niho ālae a me nā kulu liʻiliʻi o ka zucchini. Ma hope o ka hoʻohaʻahaʻaʻana i ka wela, e waiho i ka'ōpala o ka'ōpala no kekahi hapalua hola, a laila e wehe i ka wela a me ka mea hoʻonui me nā kī ma mua o ka lawelaweʻana.