ʻO kaʻaiʻai Slag-ʻole ma mua o ka colonnascopy, irrigoscopy a me ke kahakaha - pehea kāu eʻai ai?

He nui nāʻano meaʻai kūpono e hoʻohanaʻia no ka pohō kaumaha, ola wikiwiki a no ka hoʻomaʻemaʻe kino. No ka hoʻomaikaʻi a hoʻomākaukau no nā hana a iʻole ka hōʻaiho, he meaʻai maikaʻiʻole kaʻaiʻole, a nona nā leka a me nā hiʻohiʻona pono'ī.

ʻO Slag-freeʻai - hōʻike

ʻO keʻano o ka hoʻohanaʻiaʻana e pili ana i ka meaʻai olakino, kahiʻoihana e hoʻomaʻemaʻe i ka'ōpala a me ke kino holoʻokoʻa. Noho ia i kahi manawa pōkole. He mea pono eʻike i ka hopena o ka meaʻaiʻole e mālamaʻia no ka meaʻai:

  1. Hoʻonui i ka pōmaikaʻi holoʻokoʻa ma ke kōkuaʻana i kaʻike. Ma hope o iaʻanoʻai, hiki i ka mana hana o ka lolo ke piʻi.
  2. Hiki iāʻoe ke lilo i ka kaumaha a hoʻohemo i ka huhū no ka wai nui.
  3. Mai ke kino, ua hoʻokuʻuʻia nā kuʻi, nā paʻakai, nā toxin a me nā meaʻona'ē aʻe.
  4. Aia nā hoʻololi kūpono i keʻano o kaʻili, ka lauoho a me nā kui.

Ma hope o ka pauʻana o kaʻaiʻole, hiki i ka mea e hoʻopilikia i kou olakino. He mea nui ka wehewehe mua i 1-2 mau huahana hou i kāu papahana, aʻaʻole e hana pinepine i nā manawa he 1-2 i ka pule. Ponoʻia e hoʻomau i kaʻaiʻana i kekahi mau meaʻai, inu nui i ka wai aʻaʻole hoʻohui pū i ka protein a me nā'ōpelu i loko o hoʻokahi pā. ʻO ka hopena maikaʻi loa,ʻo ia ka hoʻololiʻana i ka meaʻai kūpono , ka waihoʻana i kaʻaila, kaʻoluʻolu, ka'ati a me nā meaʻino'ē aʻe.

ʻO kaʻaiʻole Slag-ʻai ma mua o ka colonncopy

Ma mua o ka hanaʻana i ka nānā pono o ke kolonā, ua'ōlelo nā kauka iāʻoe e noho i kahi meaʻai. ʻO ke kumu o nā meaʻai,ʻo ia ka hoʻomākaukauʻana i ka'ōpū no ka noiʻiʻana i mea e hoʻomaikaʻi ai i nā hopena o ka hōʻailona a loaʻa kahi kiʻi pono. He mea nui eʻike ināʻoe e mālama ana i ka meaʻai kauʻole ma mua o ka colon coloncopcopy, i mea eʻai aiʻoe. No 3-4 mau lā he mea pono e hoʻokaʻawale loaʻia mai ka papa inoa i nā hua a me nā huaʻai hou, a me nā meaʻai. He mea maikaʻi keʻaiʻana i nā'ōpū a me nā poʻi i hoʻolapalapaʻia i ka wai i kēia mau lā, a inu i ka wai meheu a me ke kā. Ma kaʻeha o ke ahiahi ma mua o ka hanaʻana, pono ia e hoʻopau loa i kaʻaiʻana.

ʻO kaʻai kai Slag-ʻole ma mua o ka irrigoscopy

Hiki i nā hanana X ke hana waleʻia me ka hoʻomaʻemaʻeʻana i ka'ōpū. I kēia hopena, nā hopena o ka meaʻaiʻole,ʻo ia hoʻi ka komoʻana o ka mane a me ka laiki porridge, nāʻano meaʻai o ka meaʻai i loko o ka mea i hoʻolapalapaʻia, nā'ōpū māmā a me nā hua waiū, nā hua, ka compote a me ke kē. ʻO ka hoʻokomoʻana i kēlāʻanoʻai, he 48 mau hola ma mua o ke kaʻina hana, a inā he constipation, a laila no nā hola 96. I ka ahiahi ma mua o ka irrigoscopy, uaʻaeʻia eʻai i ka meaʻai ma keʻano wai.

ʻO kaʻai kai Slag-ʻole ma mua o ke kahakaha o ka'ōpū

No ka hopena maikaʻi loa o ka ultrasound, ua'ōleloʻia e pale i kahi meaʻai a ka pahuhopu nui o ka hoʻohaʻahaʻaʻana i ka hoʻouluʻana i ka'ōpū. ʻO ka manawa hope loa e hiki ai iāʻoe keʻai no nā hola heʻewalu ma mua o ke kau. E hōʻole i ka hoʻohanaʻana i nā meaʻai i lalo: nā huaʻai hou a me nā hua, ka palaoa, nā momona, legumes, sweets a me nā hua lawaiʻa,ʻoiai e hoʻonāukiuki lākou i kaʻoihana kino nui. Hoʻomaka ia eʻike i ka mea e komo ai ka meaʻaiʻole-kauʻole, no laila ua'ōleloʻia i nā lā he nui eʻai i kaʻiʻo, ka iʻa a me ka paʻakai, nā hua a me kaʻohi.

ʻO kaʻai kai Slag-ʻole ma mua o ka hanaʻana

Ma mua o ka hanaʻana, pono ka mea maʻi e mālama i ka hoʻomaʻemaʻe o ka'ōpū a me ka naʻau. Pono kaʻai maʻamauʻole i hoʻokahi hebedoma, i hiki iāʻoe ke hoʻemi i ka hopena o ka pilikia a me ka hopena o ka hopena o nā luaʻi a me nā hōʻailona'ē aʻe no ka maʻi. No 12 mau lā ma mua o ke kaheʻana, ponoʻoe e hōʻoki i kaʻai, a i ka hapalua mua o ka lā hiki iāʻoe keʻai i nā meaʻai, ka huapalapala'ohua, ka maiʻa, a me ka paʻi mai ka lauiki laiki. Hōʻoia i kaʻaiʻole ke kauʻole ma hope o ke kāpiliʻana, a he mea nui ia e hoʻoponopono hou i ke kino.

ʻO kaʻai kai Slag-free - menu

No kēiaʻano meaʻai kūpono, ponoʻoe e koho i nā meaʻai kalo-loloa i maʻalahi a paʻiʻia e ke kino. He mea nui eʻike, e noho ana ma luna o kahi meaʻaiʻole kauʻole, ka mea eʻai aiʻoe, a me nā lula:

  1. He mea nui ia e hoʻololi i kahi pāʻina ,ʻo ia hoʻi, i ka lā eʻai ai i nā wahi liʻiliʻi a pinepine. Pono ke kaumaha o kekahi lawelaweʻana i 300 g.
  2. ʻO kaʻai maʻamauʻole ka 3-7 lā.
  3. E hoʻonui i ka nui o ka wai i pau, no laila i kēlā lā kēia lā e ponoʻoe e inu ma kahi o 1.5 liters. Ma mua o kēlā me kēiaʻai, e hoʻomaopopo pono e inu i ka 1 tbsp. wai.
  4. He meaʻaiʻole kaʻai,ʻo ka hopena o ia mea he mea maʻalahi a he wahi liʻiliʻi, no ka mea, maikaʻi ka hopena i ka huiʻana i nāʻano kai likeʻole, e like me ka meaʻai a me ka meaʻai.
  5. Me kaʻaeʻana o ke kauka e hoʻopiha i ka momona, i kēlā lā i kēia lā pono e hoʻonui i ka puna o kaʻailaʻaila ma kahi pā.
  6. Pono e hoʻolapalapaʻia nā huahana iʻaeʻia no kekahi mau'ōpiopio a me kaʻaila, akā, pāpāʻia ke kope.

Nā huahana no ka meaʻai paleʻole

He mea nui eʻike i ka mea e hiki ke hoʻopauʻia i ka hoʻomaʻemaʻe i ke kino. Pono nā mea hoʻomanaʻo no kaʻai kīʻole-kauʻole i nā huahana:

ʻO kaʻai kai Slag-free - ka papa inoa no nā lā 3

Inā e noʻonoʻoʻoe i nā lula a pau aʻike i ka papa inoa o nā huahana i'āponoʻia, a laila hiki iāʻoe ke noʻonoʻo i ka menu iho. No ka hoʻomaopopoʻana i ka mea me kahi mea momona liʻiliʻi, e noʻonoʻo e pili ana i kahi koho no nā lāʻekolu:

  1. ʻO ka lā lā 1 . I ke kakahiaka uaʻaeʻia kahi'āpana o ka letus mai ka kāpena a me nā beets, a ma ke awakea - i ka'ōpala huaʻai a me ka lauʻohi paʻakai i ka pōhaku. ʻO kaʻainaʻainaʻaina ka iʻa kai a me ka lau saladi.
  2. ʻO ka lā lā 2 . No kaʻaina kakahiaka hiki iāʻoe ke loaʻa i ka piha o ka hīnī a me ke kēni'ōmaʻomaʻo. No kaʻaina awakea, e hoʻomoʻa i ka 150 g o ka mea i puhiʻia a me ka waiʻona. I ke ahiahi, eʻai i ka letus a me ka'ōleʻa.
  3. ʻO ka lā lā 3 . I ke kakahiaka e hiki iāʻoe ke loaʻa i kahi panana a inu i ka wai, a no ka lua o ka kakahiaka -ʻo ka'ōlū. ʻO ka papaʻaina awakea kaʻelua maia, a me kaʻaina - 400 g.

ʻO kaʻai kai Slag-ʻole - nā hōʻai'ē

Loaʻa nāʻano kūponoʻole i kēiaʻano o ka meaʻai maʻalahi,ʻaʻole hiki ke nānāʻia. Nui nā mea i ka manawa o kaʻai e nāwaliwali a me ke poʻo, e like me ke kīpona o ke kino i nā huaʻalea. Ke ho'ākāka nei i nā meaʻinoʻole o ka meaʻaiʻole kauʻole, pono ia eʻike i ka wā e mālamaʻia ai e pono no ka pilikia mau i ka pōloli, no ka mea, he meaʻai kalo i kaʻai. Hoʻomaopopo nā kauka i kēia mau meaʻinoʻole o ka maʻamau,ʻoiai ke hōʻike nei lākou i ke kino e hoʻomaʻemaʻe. ʻO nā kuʻuna o ka pāʻani: