ʻO kahi jelina i loko o ka pāʻokoʻa -ʻo ka meaʻai

ʻO kahi jelili kahi ipu e hoʻonani ai nā papaʻaina i nā mea i maʻa mau. He mea maʻalahi ke kuke. Akā,ʻoi aku ka nui o nā hola iʻoi aku ma mua o 6 mau manawa, no ka mea ua kukeʻia kaʻiʻo i ka manawa nui. ʻAʻole maikaʻi maikaʻi, maikaʻi? Akā i kēia manawa, aia kekahi mea hana mana e like me multivarker . Eiaʻo ia, nāna e kōkua mai iā mākou aʻaʻole lawa ka manawa ma ka hana ma ka lumi kuke. Pehea e kuke ai i ke kelepona i loko o ka mahakū, heluhelu i lalo nei.

ʻO kahi jelina i loko o ka multivarque - he meaʻai no ka beef

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Hoʻomoʻa mākou i ka'āpana pipi a me nā iwi i loko o ke kīʻaha, nininiʻia i loko o ka wai a e kuke no 4 mau hola i ke "Quenching" mode. A laila, ka paʻakai ka wai, ka hua baʻa, nā huaʻaila a pau a waiho i ke aupuni hoʻokahi noʻelua mau hola. A laila lawe mākou i nā mea kanu, lawe mākou i kaʻiʻo. Hoʻokomoʻia kaʻai mai nā iwi a māheleʻia e nā fiʻili. Kaomi hoʻopili. Hoʻoe mākou i kaʻiʻo e like me nā'āpana, kau mākou ma luna o nā cloves o ke kāleka a me nā'ōpoe o nā kāloti kāpili a me ka topena me kaʻala. Hoʻonoho mākou i ka'eliʻu e maloo i ke anu.

'Alepona'āleʻa -ʻo ka meaʻai i loko o ka nui

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Hoʻomaʻaʻia nā wāwaeʻeleʻele,ʻokiʻoki i nā manamana o lākou, holoiʻia a miko i loko o ke kai anuanu no 2 mau hola. ʻO ka moa,ʻo wau nō hoʻi, eʻokiʻoki i nā'āpana a hoʻouluʻia i ka wai. A laila, hoʻokomo mākou i nā hua i hoʻomākaukauʻia i loko o ka pola nui. Aia ma laila ke kau aku i nā'ōleʻaleʻie - a me nā kāloka. E hoʻokuʻu i ka paʻakai a me nā meaʻala. Hiki mākou i ka wai a hoʻomākaukau i ke kelewa no 4 mau hola ma "Quenching". Loaʻa i ka hopena, hoʻokomo mākou i kahi ālaʻiʻaila maikaʻi loa. I ka hopena, ho'āʻo i ka hulu a inā pono, dosalivayem. Lawe mākou i kaʻiʻo, hoʻolei mākou i nāʻaila, a me nā kāloka e waihoʻia no ka hoʻonani. Hoʻomaopopo mākou i kaʻiʻo i'ōpala. Hoʻomoʻa mākou i nā'āpana, e hoʻomoʻi i nā kāloʻa'āpana o kāloka a ninini iho i luna me ka'ōpala, a pono e hoʻopauʻia. Hoʻokomo mākou iā lākou i ke anu no ka hoʻoma'ū.

Pehea e kuke ai i ke kelepona i loko o kahi hui nui?

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Hoʻopiliʻia ka pulpʻai i loko o nā'āpana nui. Ua holoi ponoʻia nā'ōmole pua. ʻO nāʻaila, nā kāloti a me ke aʻa pākeke ua hoʻomaʻemaʻeʻia. Hoʻomoʻa mākou i nā wāwae multivark, ka meaʻai a me nā meaʻai. E hoʻopihaʻia i ka wai i hoʻopihaʻia nā mea o 3 cm i ka wai. I ka "Quenching" mode, hoʻomākaukau mākou i 5 mau hola. Ma hope o kēlā, e hoʻonui i ka paʻakai, nā meaʻala, a ma keʻano hoʻokahi mākou e hoʻomākaukau ai i ke jelina i ka multivarquet no kekahi hola hou. Ma hope o kēia, me ka walaʻau, wehe mākou i kaʻiʻo aʻokiʻoki i ke kino i nā'āpana. Kāpīpīʻo Garlic i kahi liʻiliʻi a hoʻokomo i kahi'āpana ma luna o kahi papa kai. E hoʻopiha i kēia mau mea a pau mai luna mai me kaʻala i hoʻomaʻemaʻeʻia a hoʻomaʻemaʻe i ke anu no ka hoʻoukaʻana.

Mai kēiaʻatikala ua aʻoʻoe i ka pehea a me keʻano o ka kukeʻana i ke kelepona i loko o kahi nui. I kēia manawa iāʻoe. Hiki iāʻoe, ma ke ala, e hana i kahi jelly o ka hui pūʻia,ʻo ia hoʻi, lawe a me ka moa, a me ka pipi, a me ka puaʻa. ʻO ka mea nui, aia ma waena o nā mea i hoʻohanaʻia i laila he mau wāwae, a ma keʻano paha, kahi huelo pipi. Ma hope o nā mea a pau, no loko mai o kēia mau huahana, i loko o ka hoʻomohanaʻana o ka lōʻihi, ua hoʻopauʻia nā meaʻawaʻawa e kōkua ai i ke kuhi.