ʻO ka puaʻa i loko o ka Pākī -ʻo ka meaʻai

ʻO kekahi o nāʻiʻo o kaʻiʻo puaʻa,ʻaneʻane aneane hikiʻole ke hoʻopau i ka waiwai, noʻonoʻo paha i ke kuke. ʻO ka maʻalahi i ka hoʻomākaukauʻana i ka puaʻa e ho'āla ana i ka makemake e hana i kekahi meaʻano'ē a hoʻomaʻemaʻeʻia. A he aha hou aʻe ka moeʻuhane'āina? ʻOiaʻiʻo, inā hiki iāʻoe ke kuke me ka hopohopoʻole, pehea lā e hele ai kaʻiʻo - maikaʻi aʻaʻole paha? A makemake wale e hoʻohāhā i nā mea'ē aʻeʻaʻole wale me kā lākou lumi kuke wale nō, akā, me ko lākou hiʻohiʻona. Akā peheaʻoe e koho ai i kēlā manawa i kēia manawa, e mālama iāʻoe iho, e hele a hāʻawi manawa manawaʻole i ka kuke? I kēlā mau kūlana,ʻo ka hopena maikaʻi ke hoʻomākaukauʻana i nā meaʻai i loko o kahi hua'ōlelo. E haʻi aku mākou iāʻoe e pili ana i ka hoʻomākaukauʻana i ka puaʻa i loko o kahi pāʻina, a ma kahi paha o nā meaʻai, no laila e hiki ai ke kuke i nā pālaha kupaianaha, a no kahi papaʻaina.

ʻO ka puaʻa me nā halo i ka lehulehu

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Hoʻokipa maikaʻiʻia ka puaʻa aʻokiʻoki i loko o nā'āpana. Eʻokiʻoki i nā halo i loko o nā paʻi, eʻoki i ke kālaʻi a me nā'elika. E lawe i ka paila multivarki, e ninini i kaʻaila i loko a hoʻomaʻamaʻa. E hoʻomoʻi i nā halami, kaʻiʻo, ke kāleka a me nāʻaila, a laila eʻaila i ka paʻakai a me ka pepa eʻono. E noʻonoʻo pono a hoʻololi i ke "Quenching" mode no hoʻokahi hola. Mai kēlā manawa aku kēia manawa e hoʻolālā i kaʻiʻo me nā hapi. I 20 mau minuke ma mua o ka mākaukau, ninini i ka wai (a me ka waiʻole) a me ka hui. Hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi lālā bay a me nā meaʻala'ē aʻe. Ke hoʻomākaukauʻia ka pāpale, ua hoʻolapalapa mākou i ka iʻa ma luna o kahi kīʻaha a kau i nā halo i'ōpala ma luna. Kūpono ka meaʻai i ka raiki aiʻole nā ​​huaʻai hou.

ʻO ka puaʻa me nā huaʻai i loko o kahi hua'ōlelo nui

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Eʻokiʻoki i nā'āpana onioni, eʻoki i nā kāloka ma kahi kī nui, aʻokiʻoki i kaʻiʻo i loko o nā pahu. E hoʻokomo i loko o ke pola o ka multivark a fry i keʻano "Baking". Eʻokiʻoki i nā eggplants, nā'ōmato, ka paʻi aʻoki i ke kāpena. E hoʻonui i nā huaʻai i ka pola. A laila, kuke i ka pāhiri, ka palaoa a me ka paila. ʻO ka paʻakai a me nā mea a pau. E hoʻomoʻi i ka wai i ka meaʻai a me nā mea kanu a eʻaila i ka "Quenching" mode no hoʻokahi hola a me ka hapalua. I ka lawelaweʻana, e hoʻonani i ka ipu me nā greens.

ʻO kaʻiʻo puaʻa i loko o ka lehulehu

I ka lehulehu e hiki iāʻoe ke kukeʻaʻole wale i keʻano maʻalahi wale i nā kīʻaha mua mua, akā,ʻoi aku i ka hoʻoheheʻeʻia, kūpono i ka papa hale meaʻai.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

E hoʻoulu i ka lalo o ka multivark me kaʻailaʻaila a kau i ka uala,ʻokiʻia i loko o nā paʻi. ʻO ka paʻakai a me nā hoʻouka hou. Ma luna o kaʻuala, e kau i nā'ānika i loko o nā apo. Hoʻomoʻiʻia kaʻiʻo i loko o nā'ōmole lahilahi a me ka hoʻouluʻana ia mea mai nāʻaoʻaoʻelua, e kau i luna o ke koʻi. I ka hopena, e līpīʻia me ka lihi a me ka momona me ka mayonnaise. Hoʻopili i ka pakele i ka "baking" mode no 45 mau minuke.

ʻO ka puaʻa me ka buckwheat i ka lehulehu

ʻOiai ka nui o nā meaʻai no ka hānai puaʻa i loko o ka lehulehu,ʻo nā meaʻoi loa a punahele hoʻi i nā mea maʻalahi loa.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Eʻokiʻoki i kaʻiʻo i loko o nā paʻi a kalo i ka "Baking" mode no ka hola 15-20. E hoʻomoʻi i nāʻaila a me nā kāloka. E hoʻolālā a hoʻolāʻihi i kahi mau minuke he 15 me ka puaʻa. E hoʻopili i ka buckwheat, e hoʻomoʻi i kaʻiʻo ae hoʻopiha i ka wai. E hoʻonui i meaʻala a me ka paʻakai Ma ka "Buckwheat" aiʻole "Līki", e kuke no 20 mau minuke.