ʻO ka VSD ma nā 'ōpio - nā hōʻailona, ​​ka lāʻau hoʻomalu

ʻO ka vystonia vystonia (VSD) he maʻi ia o ka pūnaewele kūʻokoʻa holoʻokoʻa. Hoʻoponopono ia i ka hana o nā'ōpū āpau a me nā moku a pau i loko o ke kino. He mea paʻakikī ke kohoʻana i ka hoʻoponopono kūpono no ka mālamaʻana i ka AVI i loko o nā mākua, no ka mea,ʻo nā hōʻailona o kēia maʻi, he hui pūʻia me nā pilikia o ka naʻau a me nā maʻi likeʻole o nā mea kanu.

Nā kumu o ka AVR ma nā mākua

ʻAʻole maopopo i nā kumu o ka VSD. ʻO nā kumu nui e hoʻonāukiuki i ka uluʻana o kēia maʻi me:

Nā hōʻailona o ka AVR ma nā mākua

Heʻokoʻa nā hōʻike o ka AVI ma nā pākeke. Ua māheleʻia lākou i loko o nā hui he nui, no ka mea e hilinaʻi ana lākou i ka'ōnaehana o ke kino e loaʻa ai nā pilikia i ka hana. ʻO nā hōʻailona o ka maʻi e hiki ke hana ma kahi kaʻawale a iʻole. ʻO nā hōʻailona nui kahi:

ʻO ka lāʻau lapaʻau no nā mākua i ka poʻeʻelemakule

Inā loaʻa kekahi mau hōʻailona o ka AVR i loko o nā mākua, e hoʻomaka ka maʻi i ka loaʻaʻana o nā Magnnefar, Asparcum, a me Magvit. ʻO kēia nā mea hoʻomākaukau o ka potassium a me ka magnesium, e hoʻonālikelike i ka leo o ka moena āpau a hoʻonui i ka hoʻohaunaele o nā pulupuna nerve. No kēia maʻi, pono e laweʻia nā nootropics:

ʻO kēia mau lāʻau lapaʻau e kōkua nui i ka hoʻoikaikaʻana i ke koko i loko o ka pūnaeweleʻeha a hoʻonā i nā hana hana kahe.

E mālama i ka IRR i loko o nā mākua, hoʻohana a me nā beta-blockers. Hiki ke hoʻohana i nā lāʻau lapaʻau e like me Anaprilin a iʻole Metaprolol. Eia kekahi no ka poʻe i ke koko kiʻekiʻe. Inā mālamaʻia nā kūlana kaumaha, ua hōʻikeʻia nā mea hoʻonāukiuki i nā mea hoʻonāukiuki me ka hopena o ka hoʻonāhana hoʻokani - Phenosepium a Diazepam paha.

Hoʻomaʻoʻia o ka poʻe SBH makua i loko o ka poʻe mākua ma nāʻano hana

ʻAʻole nā ​​lāʻau a pau e pono i ka lāʻau. I ka hapanui o nā hihia, me ka pukaʻana o nā hōʻailona o ka AVI i loko o nā mākua, hiki ke mālamaʻia i nā lāʻau me ke kōkua o nā hōʻailona. ʻO ka poʻe i ke koko kiʻekiʻe a loaʻa iā lākou kekahi hōʻike o nā maʻi-neurological,ʻoi aku ka maikaʻi o ka laweʻana aku i ka nui o ka valerian.

Ka meaʻai no ka mea kanu

Mea Kai:

Hoʻomākaukau a hoʻohana

E kanu i nā aʻa o valerian, e ninini i loko o ka thermos a pīpī i ka wai a hoʻolapalapa. Ma hope o 12 mau lā, hiki iāʻoe ke lawe i ka hopena o ka 10 mlʻekolu manawa i ka lā.

Loaʻa iāʻoe kahi maʻi maʻi hypotonic? He aha ka mea maikaʻi loa no nā mākua i kēia hihia? E kōkua ka tincture o Eleutherococcus iāʻoe.

ʻO ka mea kākau

Mea Kai:

Hoʻomākaukau a hoʻohana

Eʻoki liʻiliʻi i nā aʻa o Eleutherococcus, e ninini iā ​​lākou i loko o ka pahu aniani me ka vodka ae koi mau no 7 lā, e hoʻonuli pinepine ai. E noi i kēia tinomi iʻelua manawa i ka lā no 5 ml.